Je bekijkt de reis...

A
17 maart 2015 07:56 | Door: Neef
Hoi BB te B,
Welkom thuis!
De conclusie dat het een geslaagde missie is geweest is zeker op zijn plaats!
Veilig thuis na wat toch een wereld reis is geweest en dan in de 6 weken in Madagaskar, samen met je collega vrijwilligers van Mercy Ships, het verschil gemaakt voor vele mensen!
Ongewtijfeld zal het enige tijd nemen om weer in het gewonde ritme te komen, hopelijk gaat het toch redelijk snel en makkelijk!.
Jij bedankt voor je verslagen en foto's!
Groetjes en tot snel!
Neef
17 maart 2015 08:26 | Door: annemiek
MOOI GEDAAN Bianca!
en nu hier weer verder, hartelijke groet, annemiek
17 maart 2015 08:30 | Door: Ton
hoi Bianca, het was boeiend om je te volgen op je weblog. Mooie prestatie! Ton
17 maart 2015 08:41 | Door: Wendie van der Upwich
Welkom thuis Bianca!
Fijn dat je na zo'n lange reis weer veilig thuis bent gekomen.
We hebben je verslagen met heel veel plezier gelezen en hebben grote bewondering voor je.
Je bent weer een fantastische ervaring rijker! Doe rustig aan doen deze week en probeer voorzichtig het 'normale' ritme weer op te pakken!
Groeten van Maarten en Wendie
17 maart 2015 09:15 | Door: Corina
Fantastisch werk heb je gedaan wat een indrukwekkende verhalen!
Geniet van je week 'vrij' om weer te wennen aan het leven hier.
Corina
17 maart 2015 09:50 | Door: Maaike
Welkom thuis!!
17 maart 2015 12:17 | Door: Tineke en Benny
We hebben genoten van je belevenissen en hopen je spoedig weer te zien in het ZGV.
Welkom!
Groetjes Tineke en Benny
17 maart 2015 13:10 | Door: Co.
Dag Bianca, fijn dat je weer veilig thuis bent.
Bedankt dat je nu al tijd voor ons hebt met je laatste verslag van deze missie.
""Je moet het toch maar doen ""
Wens je weer snel een goed thuis gevoel en heel spoedig tot ziens !!!!
Co.
17 maart 2015 13:50 | Door: Sigrid
Hoi Bianca,
Vanmorgen vroeg ik mij net af of jouw terugreis voorspoedig is verlopen en of je alweer een beetje geacclimatiseerd bent... en daar ben je weer met een verslag!
Een zeer indrukwekkende periode die je daar hebt meegemaakt, zowel qua werk als allerlei mensen leren kennen, de natuur... het zal echt weer even wennen zijn hier in Nederland!
Leuk dat je het zonnetje meenam hiernaartoe ;-)! Tot spreeks!
Hartelijke groetjes,
HansSigridFloorSjoerdSiri!
17 maart 2015 19:09 | Door: henny
Hallo Bianca. Fijn dat je weer in het land bent al is het wat uitgesteld geweest door de fil,s enz.
We zien je weer graag bij het sporten.
Tot dan.
Gr Henny.
17 maart 2015 21:07 | Door: René en Ati
Hà Bianca,
Geweldig dat je weer veilig thuis bent na zo'n lange reis! En wat een toestand met de files, maar gelukkig is alles toch goed gekomen.
Zal vast wel weer even wennen zijn in Bennekom en maar goed dat je deze week nog vrij hebt.
Hartelijk dank voor het laatste verslag en de prachtige foto's: wij hebben er weer reuze van genoten zoals van al je duidelijke verslagen met prachtige foto's!
Wat heb jij veel meegemaakt en gezien de laatste 6 weken en zoveel verschillende mensen ontmoet: heel indrukwekkend en heel fijn dat het een mooie en geslaagde missie is geworden!
Rust goed uit deze week, geniet na van je bijzondere en prachtige ervaringen op Madagaskar en hopelijk
tot ziens.
Hartelijke groetjes, René en Ati.
18 maart 2015 16:31 | Door: ingrid
Ha Bianca,
Wat een reisverslag met die bus. Was je niet helemaal stijf van het lange zitten.
Kom maar lekker bij van de reis en alle ervaringen daar.
Ik ga vanavond weer trimmen , tot ziens weer op de club.
Groetjes Ingrid
18 maart 2015 19:09 | Door: Hennie en Fred
Hoi Bianca. Fijn om te lezen dat je weer terug bent. Was weer een heftig verslag. Groetjes van mij en Hennie vanaf Lanzarote.